Team building-urile culinare „sudeaza” echipa, imbunatatesc comunicarea si lasa oamenilor libertatea de a se exprima creativ.

In programele noastre de team building cu tematica culinara, denumite pe scurt Tastebuilding, participantii intra in rolul de Executive Chef pentru o zi. Fiecare membru al echipei este implicat total si, in final, realizarea sarcinilor si atingerea obiectivelor sunt evaluate, iar meritele echipei sunt recunoscute.

 1. Alege formatul
  Evenimentele pot fi construite pe formatele unor emisiuni TV consacrate (Master Chef, Iron Chef, Hell’s Kitchen, Travel Kitchen etc) sau pe propriul format customizat: experimental, competitiv, inovativ, contra timp etc.
 2. Alege Chef-ul
  Team building-urile noastre culinare sunt conduse de cei mai experimentati si celebri Chefi. Acesti profesionisti carismatici transforma orice eveniment intr-o experienta memorabila.
 3. Alege locatia
  Bucatariile profesionale sunt adevarate locuri „exotice”: toata lumea stie ca exista, insa foarte putini au fost acolo. Avem pregatite cele mai bune variante pentru orice situatie: de la bucatarii mici si cochete, pana la centre gastronomice profesionale, unde pot lucra zeci de oameni in acelasi timp.
 4. Alege tema meniului
  Gastronomia este unul dintre cele mai creative domenii! Traditional sau contemporan, fusion sau etnic, aveti la dispozitie optiuni nelimitate pentru preparatele culinare pe care le veti gati si savura.

 Pachet complet: toata logistica este pusa la punct din primul si pana in ultimul moment, de la stabilirea conceptului si pana la spalatul vaselor.