Festin - un concept dedicat universului culinar si al bauturilor

Festin este modul in care oamenii, neinitiati sau cunoscatori, se bucura de experienta gustului. Ideile si actiunile Festin sunt adaptate pentru diverse ocazii: team building-uri, evenimente corporate sau private, seminarii, cursuri, degustari sau tururi de restaurante si baruri. Toate aceste formate transmit, fiecare in felul sau, placerea de a descoperi si savura secretele culturii culinare si de bar.

Festin colaboreaza cu cei mai buni profesionisti din toate domeniile: Chefi, sommelieri, barmani sau barista. Chiar daca acopera arii diferite, toti au in comun pasiunea pentru ceea ce fac si bucuria de a impartasi ceea ce stiu.

Orice experienta conceputa de Festin nu este doar o placere imediata, ci aduce o schimbare in modul in care preparatele culinare si bauturile sunt intelese si apreciate. Fiecare ingredient sau reteta are istoria sa, modul sau de obtinere si preparare si asocierile optime. Sunt notiuni care, odata cunoscute, iti ofera repere pentru o mai mare placere si o experienta complexa.

Va asteptam la experientele Festin!

Misiune, Valori si Viziune

Bucuria de a explora universul gustului

Festin transmite valorile culturii culinare si de bar catre pasionati si transforma mancarea si bautura in experiente memorabile.

 

Cand ai un gust educat, fiecare experienta capata sens

Satisfactia se ascunde in cele mai mici detalii, iar pentru a te bucura de ceea ce mananci sau bei, ai nevoie sa stii ce trebuie sa cauti.

 

Experiente extraordinare pentru oamenii obisnuiti

Nimic nu ii leaga mai mult pe oameni ca experienta intima a mancarii si bauturii, iar micile „secrete” ale gustului ridica orice ocazie la rangul de eveniment.