Cum sa organizezi o petrecere de Crăciun last minute

E deja decembrie, dar nu ai reusit inca sa te ocupi de petrecerea firmei. Locatiile bune sunt ocupate, datele convenabile – la fel. Dar, din fericire, nu e totul pierdut.

Pentru ca la Festin suntem in legatura permanenta cu locatiile care organizeaza petreceri putem afla imediat datele si locurile care au mai ramas disponibile. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci e sa ne contactezi.

Impreuna putem sa facem planul pentru o petrecere reusita. Iata care sunt pasii:

 1. Alege tema
  Petrecerile de firma trebuie sa aiba ceva nou in fiecare an. Echipa noastra este gata sa gaseasca cea mai creativa tema care sa adauge „sare si piper” evenimentului.
 2. Alege locatia
  Suntem in relatii excelente cu zeci de cluburi, restaurante, baruri sau sali de evenimente. Putem gasi impreuna un loc trendy, clasic sau chiar un spatiu neconventional pentru un eveniment iesit din tipare.
 3. Alege meniul
  Negociem si personalizam fiecare pachet de preparate culinare si bauturi asa incat sa se potriveasca cu cerintele fiecarui client. Toate amanuntele stabilite se discuta si se negociaza cu locatiile sau cu furnizori externi.
 4. Stabileste ultimele amanunte
  Diferenta intre o petrecere buna si una cu adevarat memorabila sunt micile amanunte. Fotograful, cameramanul, sonorizarea, cadourile sau transportul sunt detalii care consuma timp, dar pe care le putem rezolva cu usurinta.

Petrecerea firmei nu inseamna neaparat o noapte intr-un club; sunt multe alte concepte care se pot potrivi mai bine companiei voastre.

Trimite-ne acum cererea ta aici ca sa gasim impreuna cea mai buna idee.

Please follow and like us:
2

Leave a Reply

one × 4 =