“ Cooking requires confident guesswork and improvisation, experimentation and substitution, dealing with failure and uncertainty in a creative way ” – Paul Theroux

Team Building

In programele noastre de team building cu tematica culinara participantii intra in postura de Master Chef pentru o zi. Fiecare membru al echipei este implicat total si, in final, realizarea sarcinilor si atingerea obiectivelor sunt masurate, iar meritele echipei sunt recunoscute.

Corporate
Party

Petrecerea firmei trebuie sa fie evenimentul memorabil de care se va vorbi tot anul. Pentru un eveniment reusit e nevoie de implicare si atentie pentru toate detaliile: de la alegerea celei mai potrivite date, si pana la gasirea locatiei, negocierea meniului sau gasirea unui fotograf bun.

Business Dinner

Probabil ca te-ai intrebat de nenumarate ori „In ce restaurant sa mai mergem?”. Impreuna partenerii de business locali sau cu delegatiile din strainatate poti alege sa ai o seara reusita, gandita special pentru voi. Recomandarile noastre garanteaza experiente culinare extraordinare.

Private
Chef

Bucura-te impreuna cu apropiatii tai de experienta culinara oferita de un Chef renumit. Eveniment privat pregatit de catre un Chef renumit, care ofera o placuta experienta culinara personalizata. Totul poate fi organizat in locatia clientului sau in restaurantul preferat.

Food&Drink Seminar

Masterclass de cultura gastronomica si de bar in care sunt prezentate istoria, metodele de obtinere, tehnicile de preparare si asocierile preparatelor culinare si bauturilor. Sunt informatii care te introduc in savurosul univers al mancarurilor si bauturilor din intreaga lume si iti deschid drumul catre experiente de connoisseur.

Food&Drink Tasting

Arta degustarii cere timp, rabdare si mult entuziasm. Savureaza gusturile si aromele specialitatilor culinare, vinurilor, bauturilor spirtoase fine sau ale cafelei. Sesiunile de degustare sunt organizate in restaurante, baruri sau cafenele concept, sub indrumarea unor Chefi, somelieri, barmani sau barista de top.

Bartending Show

Demo-uri live si momente spectaculoase de cooking sau bartending.Demonstratiile de cooking sau flair bartending sunt o experienta unica, cu un mare impact asupra audientei.Pregatirea mancarii sau a cocktailurilor sunt realizate intr-un mod dinamic, plin de energie, cu jonglerii si miscari acrobatice.”

Cooking Classes

Bucataria nu se invata, ci „se fura”! Daca esti pasionat de gatit, acesta este locul in care inveti sa devii un profesionist adevarat. Chefi celebri si experimentati iti dezvaluie secretele lor – o ocazie rara sa inveti de la cei mai buni. Sesiunile de gatit iti transforma pasiunea si iti deschid drumul catre o lume a gustului desavarsit.

16
Chefi celebri si carismatici
22
Barmani pasionati si indemanatici
31
Locatii indoor & outdoor
A - Z
Logistica completa
99
idei de formate, concepte si meniuri
1000000
Amintiri de neuitat