Petrecerea firmei trebuie sa fie evenimentul memorabil de care se va vorbi tot anul.

Pentru un eveniment reusit e nevoie de implicare si atentie pentru toate detaliile: de la alegerea celei mai potrivite date, si pana la gasirea locatiei, negocierea meniului sau gasirea unui fotograf bun.

1. Alege tema
Petrecerile de firma trebuie sa aiba ceva nou in fiecare an. Echipa noastra este gata sa gaseasca cea mai creativa tema care sa adauge „sare si piper” evenimentului.

2. Alege locatia
Suntem in relatii excelente cu zeci de cluburi, baruri sau sali de evenimente. Putem gasi impreuna un loc trendy, clasic sau chiar un spatiu neconventional pentru un eveniment iesit din tipare.

3. Alege meniul
Facem recomandari si personalizam fiecare pachet de preparate culinare si bauturi asa incat sa se potriveasca cu dorinta fiecarui client. Toate amanuntele stabilite se discuta si se negociaza cu locatiile sau cu furnizori externi.

4. Stabileste ultimele amanunte
Diferenta intre o petrecere buna si una cu adevarat memorabila sunt micile amanunte. Fotograful, cameramanul, sonorizarea, cadourile sau transportul sunt detalii care consuma timp, dar pe care le putem rezolva cu usurinta.

Pachet complet: Intregul concept este construit unitar, si in acest fel putem garanta ca totul se desfasoara fara „surprize”.